Varannan helg och sommarjobb hos 22-årig tjej på Södermalm

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Börja jobba hos mig! Jag heter Anna och är uppvuxen på Södermalm där jag bor i en egen lägenhet, nära mina föräldrar och bröder.  

Många säger att mitt hjälpbehov är stort men de ser inte min potential, den är så mycket större. Jag drömmer om att flyga luftballong och resa utomlands. Inte bara det, i somras tog jag studenten och har precis påbörjat mitt arbetsliv på Resursteamet i Västertorps dagliga verksamhet.   

Jag flyttar hemifrån,  äntligen,  inom två år och behöver ett team av assistenter med stor initiativkraft. Du får gärna vara dig själv, men också ha gott tålamod. Jag behöver stöd i varje minut och för dig som vågar och ser, ger jag järnet. Jag och min familj har ett stort musik- och konstintresse och om du också har det är det ett stort plus.  

Sök till mig om du vill utvecklas långsiktigt och ha en topparbetsgivare! 

Tjänst: Fast schema varannan helg, arbetstider ca kl 08-16, kl 16-22 alt kl 11-20. Går att kombineras med vardagkvällar kl 16-22 på fast schema för en tjänst upp till 50%.

Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av epilepsi/kramper, sondmatning/PEG och/eller alternativ kommunikation.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse, med lång inskolning/bredvidgång. 

Välkommen med din ansökan!

Vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Bambi ekonomisk förening erbjuder fast månadslön med betalda semesterdagar, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning.

Ansökan