12-årig pojke söker ledsagare 12 tim/mån (Södermalm)

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,

Jag är en kille på 12 år som nu söker en ledsagare som kan hitta på roliga aktiviteter med mig. Jag bor på Södermalm och är beviljad ledsagarservice 12 timmar per månad, tanken är att vi ska träffas en kväll i veckan för att hitta på något roligt.

Själv gillar jag spel, framförallt World of Warcraft och Dungeons and Dragons, så om du precis som jag gillar fantasy hade det varit jättekul. Jag gillar även Cosplay och att gå på mässor som Scifi-mässan, Närcon och ComicCon så du får gärna vara en person som också gillar det.

Är du en trygg och glad kille eller tjej som har tålamod samt ett lågaffektivt bemötande och är aktiv nog att hänga med på mina upptåg är du välkommen med din ansökan!

Vill du bli min nya ledsagare? Välkommen med en ansökan!

Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.

 
Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tillträde:

Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan