13-åring söker ledsagare en eftermiddag i veckan i Vasastan

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej
 
Jag är en 13-årig autistisk tjej som bor i Vasastan, varannan vecka hos pappa och varannan vecka hos mamma.
 
Jag söker en ledsagare som kan möta upp mig efter skolan vid Odenplan mellan kl 15 och 16, en dag i veckan. Tanken är att vi hittar på något roligt tillsammans eller att du följer med mig på någon av mina fritidsaktiviteter.
 
Vi ses ca 3 timmar per gång och jag vill gärna att du är flexibel kring vilken dag i veckan vi ses, men det kommer vara på vardagar.
 
Jag är en glad och positiv tjej som gillar när det händer saker och behöver träna på att hitta på saker utan min familj. Jag gillar att fika, gå på bio, lyssna på musik, spela tv-spel, simma, bowla och spela basket men vill också att du har egna idéer på roliga saker vi kan hitta på.
 
Mina intressen varierar ganska ofta då jag går in intensivt för det jag gillar här och nu. Efter det hittar jag nya intressen.
 
Jag vill att du är en trygg, glad och positiv person som är social och duktig på att lyssna. Du behöver vara inkännande för mina behov samtidigt som du är aktiv och initiativtagande. Och så får du gärna gilla att prata engelska. Jag älskar engelska och vill träna på att bli bättre.
 
Om du tror att vi skulle komma bra överens så skicka in din ansökan.
 
om ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. 
  
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som ledsagare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Ansökan