Timvikarier inom personlig assistans, främst dagtid vardagar.

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Bambi söker personliga assistenter som vill arbeta extra vid behov, främst dagtid vardagar. Vi ser gärna att du kan jobba även kvällar och helger.

Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är ett krav. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av flerfunktionshinder, alternativ kommunikation, epilepsi och/eller sondmatning. Erfarenhet av Daglig verksamhet är också en merit.

Som timvikarie får du lång inskolning hos en eller flera av Bambis huvudpersoner och får sen förfrågningar om arbete vid behov. Det kan gälla kort varsel vid sjukfrånvaro, men också med längre framförhållning, tex vid ordinarie assistenters ledigheter, tex vid jul/nyår och sommaren.

Individuell lönesättning. Timlön inkl semesterersättning. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde efter överenskommelse. Vi kallar till intervju löpande.

Ansökan