Ledsagare till 16-årig tjej i Enskede, varannan lördag.

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej 

Jag är en tjej på 16 år som söker en ledsagare som vill hitta på saker med mig varannan lördag.
Jag är en glad tjej men kan också vara ganska bestämd och vet hur jag vill ha saker och ting. Får jag inte alltid som jag vill har jag ibland lite svårt att acceptera det.
Tiderna som jag vill att du arbetar med mig är lördagar kl 11.00-17.00, aktiviteter som jag gillar att hitta på: Promemera, gå på museum, lekland, bio, cafe osv.

Jag har en autismdiagnos och en lätt utvecklingstörning vilket gör att jag behöver stöd med att öva på min sociala förmåga samt aktivera mig på helgerna.
Jag ser gärna att du har erfarenhet av människor med autism och ännu bättre om du känner till vad lågaffektivt bemötande är.

Jag bor tillsamans med min familj i Enskede, ibland kommer vi kanske även bara vara hemma om vi inte hittar på saker på stan. 


Hoppas du finner mig och mina intressen intressanta så att vi kan ha riktigt kul tillsammans! 


-----------------

Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. 
  
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning

Ansökan