10-åring på Östermalm söker avlösare

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,
Jag är en 10-årig kille som älskar djur och nu söker en avlösare 8 timmar per månad som delar mina intressen. Jag är duktig på matematik men jag vill hellre vi hittar på något roligare som spela spel, rita eller ser en bra film.

Jag och min familj söker någon med förståelse för autism och ADHD, ibland kanske jag upplevs kunna för många svordomar så det hoppas jag min avlösare kan bortse från. Vi ser gärna att du är lugn som person, eftersom jag har lite svårt när det blir för stimmigt i min omgivning.

Om du är tjej eller kille spelar ingen roll, tanken är att vi ska göra något kul en kväll i veckan. Har du hund får du gärna ha med den till mig, (så länge mammas möbler får vara ifred).
 
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.  


Lön:

Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tillträde:

Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan