EdEm VeEm

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Vi är en familj i Älvsjö som nu söker en avlösare till våra tvillingflickor 9 år gamla.
Flickorna är enäggstvillingar, båda har autism och är mycket lika till utseende samt personlighet. Barnen behöver främst hjälp med tillsyn och aktivering, de är glada och positiva. Några favoritsysselsättningar är att titta på Ipad, leka i lekpark, bygga Lego, hoppa studsmatta och baka kakor. Båda flickorna kommunicerar med kortare meningar.

Vi har beviljats avlösarservice 15 timmar per månad och barn som vi vill använda framförallt helger. Vi tänker oss främst tillsyn i hemmet men även utflykter i närområdet. Det behövs att två personer kommer hit samtidigt så flickorna har varsin avlösare på plats, vi behöver nu därför en till avlösare som kan komplettera nuvarande. 
 
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.  


Lön:

Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tillträde:

Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ en tidigare (men inget måste).

Ansökan