Avlösare till familj på Kungsholmen 26 tim/mån

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Söker du ett meningsfullt extrajobb?

Vi söker en avlösare till två bröder på Kungsholmen (födda 2010 resp 2012) varav den yngre har en ovanlig genmutation som medför en intellektuell nedsättning och ett kontinuerligt behov av tillsyn. Pojken blir lätt orolig och saknar självrisk och konsekvenstänk. Han använder stödtecken för att kommunicera (TAKK), men han är tydlig med vad han vill även om du inte kan TAKK. Pojkens förälder har ett behov av avlastning, därav har man hand om båda bröderna ibland. Den äldre brodern har ingen diagnos. Du som söker ska kunna jobba tisdagar och torsdagar från ca 16.00. Du får gärna ha god engelska då barnen är tvåspråkiga och du får gärna vara en kreativ person.

Pojkarna gillar att röra på sig så mycket som möjligt, vara ute, klättra och springa, så det är bra om du som söker är en aktiv person som gillar skoj och bus!
 
Föräldern är beviljad avlastning i hemmet 26 tim per månad, varav 13 timmar jobbar man bara med den yngre brodern och 13 tim med båda bröderna.
 
Välkommen med din ansökan.
 
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 

Ansökan