Avlösare sökes till Signe 2 år.

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.Vi söker avlösare till Signe, snart två år gammal som kan arbeta 6 tim i månaden.

 
Signe är en glad liten person med cerebral pares. Bor i en regnbågsfamilj med en storebror på snart 5 år. Hennes intressen är att leka, bada, gunga, gå barnvagns promenader, läsa, och rita. Signe behöver hjälp att upptäcka världen runt henne, hon kan inte föra saker till sin mun, stå, krypa, rulla eller sitta självständigt. Hon har inget tal men kommunicerar tydligt genom leenden, skaka på huvudet, ögon och blick, snart skall Signe få en kommunikationsdator som hjälp till att kunna uttrycka sina önskemål och funderingar. 
Vi hoppas på att hitta en hjärtlig, glad, lekfull, tålmodig person med intresse för pedagogik. 


Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 


Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan