Personlig assistent till 4-årig flicka på Essingen.

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Hej! Jag är en glad liten tjej på snart 4 år som söker en ny personlig assistent 42 timmar per månad, då min nuvarande ska flytta till annan ort.
Jag bor på Essingen med min mamma, pappa och mina tre syskon. Jag har flera funktionsnedsättningar, bl a rörelsehinder, epilepsi och en synnedsättning.
 
När min assistent kommer hem till mig brukar vi vara tillsammans, så att mina föräldrar kan vara med mina syskon. Jag trivs bäst med att få röra mig fritt på golvet hemma just nu och eftersom jag saknar tal behöver du tålamod med att lära dig tolka mitt kroppsspråk.
 
För att passa som assistent till mig bör du vara en mycket lugn person som gärna vill umgås med mig på helger och ibland någon vardagskväll. Du bör vara inkännande och empatisk och ha ett tydligt engagemang samt förståelse inför mitt behov av tid i att utföra olika moment.
 
Jag söker främst någon med erfarenhet av att arbeta med barn men viktigast av allt är att vi trivs ihop och har en bra kemi.

Tjänst: 
Deltid ca 40 tim/månad, arbetstid främst på helger efter överenskommelse med föräldrarna.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan!

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön eller fast månadslön med betalda semesterdagar.

Ansökan