IsVi09

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Bambi söker en avlösare för att avlasta föräldrarna till en 10-årig pojke i Vasastan, 15 timmar i månaden.

Pojken har ADHD och högfungerande autism, går i en vanlig skola och har samma intressen som jämnåriga: fotboll, skateboard och longboard, bada, bygga lego, rita, spela dataspel, vara med kompisar, kolla film, lyssna på musik och spela trummor.

Pojken har ett stort behov av fysisk aktivitet och som avlösare behöver man gilla att vara ute i ur och skur, att vara fysiskt aktiv, orka och vilja spela fotboll eller andra bollsporter.  Ett plus är om avlösaren är kille eftersom pojken behöver stöd i omklädningsrummet på badhuset eller inför någon annan sport.

Som avlösaren kommer du jobba cirka en eftermiddag i veckan och följa med på någon fritidsaktivitet. Tider och dagar bokas i överenskommelse med familjen, även helgtider ibland.  


Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsvariation och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsvariationer. Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan