Glad 4-årig kille söker avlösare

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej
 
Jag är en glad kille på 4 år med Autism, jag bor tillsammans med min mamma och pappa samt min tvillingbror.
Jag söker nu en avlösare som kan avlasta mina föräldrar 8 timmar i månaden som kommer att vara förlagda på 2 helg pass a 4 timmar.

Då jag saknar tal själv är det väldigt viktigt för mig att du är tydlig i din kommunikation, jag visar gärna vad jag vill eller om jag är missnöjd med något.  Men det gäller att tala tydligt och inte för långa meningar om vi ska förstå varandra bra.

Jag är fysisk stark och smidig, gillar att klättra och har bra balans så jag uppskattar om du har energi så vi kan leka tillsammans. Jag gillar gärna att vara nära och visa fysiskt vad jag vill eller bara mysa en stund.

Jag klickar snabbast med tjejer och kvinnor på förskolan så ser gärna att du är det.
För att passa som avlösare hos mig bör du vara en trygg person med barnasinnet i dig så du kan ta initiativ till olika lekar eller hjälpa mig framåt i min utveckling.
Du bör vara inkännande och empatisk och ha ett tydligt engagemang, jag vill att du ska vara nyfiken på mig och hur vi kan göra vår tid tillsammans så rolig som möjligt.

Det är såklart bra om du har erfarenhet av att arbeta med barn men viktigast av allt är att vi trivs ihop och har en bra kemi.
 
Välkommen med din ansökan.
 
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 
 

Ansökan