NiLe07

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej 

Jag är 11 år och söker en teknikintresserad ledsagare ca 12 tim i månaden. Jag är en begåvad kille med Asperger och ADHD.
Jag behöver en ledsagare som ser till att jag kommer ut till kultur- och idrottsaktiviteter eller annat som jag tycker är roligt att göra.
Som person är jag aktiv och behöver få vara ute, leka och träna eftersom jag ogillar träning i grupp.
Jag behöver öva på sociala kontakter med en person som kan möta mina snabba tankar och funderingar.
Jag  gillar dataspel (just nu Roblox), böcker (fantasy) och ordlekar.
Eftersom det kan förekomma att du följer med till bad eller dylikt ser jag gärna att du är man.

Du är snabbtänkt, utåtriktad, bra på att skapa relationer och du har hög integritet. Du får gärna vara nyfiken  eller ha erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.  

Hoppas du finner mig och mina intressen intressanta så att vi kan ha riktigt kul tillsammans!


Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. 

  
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Ansökan