Energisk personlig assistent till 10-årig pojke i Enskede

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Hej!

Jag är en glad och busig kille på 10 år som bor med min mamma i Enskede.
Jag har utvecklingsstörning och epilepsi.
Jag behöver hjälp med aktiviteter, toabesök, på- och avklädning och när jag ska äta. Jag gillar musik, bada, lägga pussel och vara ute på aktiviteter.

Jag söker dig, tjej eller kille, som helst har erfarenhet av personer med funktionsnedsättningar och om du har arbetat som personlig assistent tidigare är det en merit, likaså om du har erfarenhet av epilepsi.
Du som söker är en ansvarstagande, flexibel och initiativrik person med gott tålamod.

Tjänst: 
Deltid ca 60-70 tim/månad
Jämna veckor: mån och tis: 14.30-19.00, lör och sön: ca 9-17
Ojämna veckor: ons och tors: 14.30-19.00

Tjänsten kan delas mellan två assistenter så skriv om du är intresserad av en mindre tjänst.

Lång inskolning och tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan!

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön eller fast månadslön med betalda semesterdagar.

Ansökan