Lugn och trygg assistent sökes till ung kvinna på Södermalm- timvikarie vid behov helg och vardagskvällar vid behov!

Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du blir en viktig person i mitt liv.
 
Jag tycker om att vara med i köket med disk och matlagning och att hjälpa till i tvättstugan och med andra vardagsaktiviteter. Jag tycker om att gå på promenader. Ibland vill jag vara för mig själv och titta på film eller lyssna på musik.
 
Jag behöver assistans med alla delar i min vardag såsom personlig hygien, toabesök, på- och avklädning, matlagning, mat- och medicinintag. Du är också med mig på promenader och alla andra aktiviteter. Jag är gående och jag använder rullstol som hjälpmedel på längre promenader och utflykter.
 
Jag bor hemma hos mina föräldrar och jobbar på daglig verksamhet måndag till fredag. Jag åker med min assistent från och till hemmet och har med mig min assistent på min dagliga verksamhet som ligger i Bromma, dit jag reser med rullstolstaxi. Den mesta tiden du är med mig är på min dagliga verksamhet men du startar och slutar din dag med mig i hemmet. Jag bor på Södermalm i närheten av Skanstull.
 
Jag behöver också en assistent som vill vara med mig i hemmet under några helger och kvällar varje månad.
 
Det är viktigt för mig att du är en närvarande och lugn och trygg person med stor inlevelseförmåga, att du är inkännande med stort tålamod. Du behöver ha ett stort och varmt hjärta.
 
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av bildstöd, TAKK och PEG (knapp på magen). Men relationen mellan oss kommer att vara det viktigaste, att vi båda mår bra.

***
Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning. För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! 

Tjänsten: Timvikarie vid behov för arbete på helger och någon kväll i vardagen kan förekomma.
Passen är förlagda ca kl 08:00-17:00 och kl 17:00-22:00 


Vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Lön:
Individuell lönesättning. Bambi erbjuder fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: Fremia-Kommunal.

Du erbjuds lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde: Omgående

Ansökan