Pigg och glad tjej på 30år i Alvik söker assistent

Hej

Vem är jag?

Jag är en tjej på snart 30 år som bor i Alvik med min familj. 
Jag älskar ljud, att både lyssna på ljud men också att själv skapa ljud. Då jag saknar tal så är det mitt sätt att uttrycka mig på. 

Jag är väldigt snabb och kan snabbt springa iväg om jag ser något spännande, även om det kanske innebär en fara för mig, ex så kan jag gå rakt ut i en trafikerad gata utan att förstå att det är en livsfara. Som assistent hos mig så måste du alltid ha full koll på mig så att jag inte utsätter mig för fara eller skadar mig.

Jag tycker om att vara ute på promenader så att jag får motion och stimulans, jag tycker däremot inte om att vara på aktiviteter bland massa folk eller gå i affärer. 

På nätterna sover jag inte lika mycket som du gör, ungefär mellan kl 00-04:00 brukar jag sova men övrig tid så är jag vaken.

Jag har lätt för att sätta i halsen när jag äter så om du blir min assistent måste du vara noga med att mixa all min mat innan jag får stoppa den i munnen.
Vem är du som söker? 
  • Du som söker ska vara en kvinna och minst 25år gammal
  • Du är lugn, tålmodig och positiv i ditt sätt att vara.
  • Behärska svenska i tal och skrift 
  • Det är meriterande om du har arbetat som personlig assistent eller har någon vårdutbildning
  • Att du är inkännande och kan följa min rytm och mina behov


Jag uppskattar när det är rent och snyggt hemma, det är viktigt att du som assistent respekterar det och hjälper mig att efterleva detta.
 
Tjänstens omfattning: 32 tim/vecka ca 80%. Dag, kväll, natt och helg (varannan helg). Med start fr.o.m juli månad


Vi kommer löpande att kalla till intervju, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Bambi erbjuder lång introduktion, individuell lönesättning, friskvårdsersättning, handledning och kompetensutveckling. Vi erbjuder fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan