Söker du ett givande och meningsfullt extraarbete? Jobba som personlig assistent på Bambi!

Bambi ekonomisk förening söker nu personliga assistenter som vill arbeta extra vid behov. Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba varierande tider.

Vi söker dig med utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll i att möjliggöra för ett aktivt deltagande i samhället. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande. 

Då våra huvudpersoner inom personlig assistans har flerfunktionsvariationer ser vi gärna att du har erfarenhet av alternativ kommunikation, epilepsi och/eller sondmatning. 

Som timvikarie får du lång inskolning hos en eller flera av Bambis huvudpersoner och får sen förfrågningar om arbete vid behov. Det kan gälla kort varsel vid sjukfrånvaro, men också med längre framförhållning, tex vid ordinarie assistenters ledigheter, tex vid jul/nyår och sommaren. Som timvikarie finns också möjligheter på sikt till heltid- eller deltidsarbete på schema.

I processen kommer vi matcha ditt CV och personliga brev mot våra huvudpersoner då det är av vikt för oss att våra medarbetare och huvudpersoner är trygga med varandra. Vi är verksamma i Stockholm och närliggande kommuner.
Se gärna mer info om bambi som arbetsgivare på vår hemsida: www.bambi.se

Individuell lönesättning. Timlön inkl semesterersättning. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du erbjuds lång introduktion tillsammans med erfarna personliga assistenter. Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde efter överenskommelse. Vi kallar till intervju löpande.

Ansökan