Flexibelt och socialt assistentjobb hos Jacob 26 år

Hallå, vill du ha roligt på jobbet?! 
Mitt namn är Jacob och jag är 26 år. Jag gillar att vara aktiv - Jag tycker om att umgås med kompisar, bada, gå på bio, titta på film, lyssna på musik, gå på teater, gå på konserter, umgås med min familj och mycket annat. 
Mitt favoritlag är AIK, eftersom jag bor i Solna!  

Är du en person som gillar att hitta på saker och har mycket energi kanske DU skulle passa som min personliga assistent? Är du dessutom i min egen ålder, eller yngre, så är det ett stort plus!  

Jag har inget tal, men svarar på ja- och nej frågor, vilket betyder att du måste vara idérik och ställa frågor. Du behöver hjälpa mig hålla kontakt med mina vänner, exempelvis via sms, Facebook och Instagram. Jag behöver även hjälp med hygien och annat i vardagen, som tex med min mat, som jag får mixad via en peg i magen och jag tar mig fram med min rullstol med hjälp av dig.
  
Under helger arbetar du alltid tillsammans med mig och ytterligare en assistent, min familj finns alltid nära för frågor.  
Det är positivt om Du som söker är en lyhörd och uppmärksam person, som har tålamod och kan ge mycket energi.  
Det viktigaste är dock att du har lätt till skratt, är social och gillar att hitta på roliga saker tillsammans med mig! Du får gärna gilla film, det är det bästa jag vet. 
  
Bambi söker därför nu en engagerad, initiativrik och energisk personlig assistent till Jacob. Du bör vara utåtriktad, driven, flexibel och social med förmåga att ta eget ansvar. 

Arbetet utförs bland annat i Jacobs hem i Solna, ute på aktiviteter och du kan få frågan att följa med på resor. Jacob behöver dubbelassistans och du kommer ofta att arbeta tillsammans med en annan assistent. Det ställer krav på samarbetsförmåga, personlig mognad och förståelse för den assistansberättigades inflytande och integritet i assistansen.
Vi ser gärna att du är fullt vaccinerad mot Covid-19

Tjänst: Främst helger med stor flexibilitet vilka du själv kan, schemat kan anpassas så att det passar eventuella andra jobb och studier. Önskar du arbeta andra dagar i veckan finns stora möjligheter till det också.


Lång inskolning/bredvidgång. Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! 

Välkommen med Din ansökan!
Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Tillträde i omgående.

Bambi ekonomisk förening erbjuder fast månadslön, lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning.

Ansökan