Personlig assistent dag/kväll/helg 65% nära Södra station

Jag är en glad 47-årig man som bor i de centrala delarna av härliga Södermalm. Jag har en medfödd CP-skada vilket gör att jag lever mitt liv med assistans dygnet runt.
Jag söker nu en till personlig assistent till mitt assistansteam. Är du ansvarstagande, tålmodig och tycker om sociala sammanhang? Ta då chansen att söka!
 
Jag behöver stöd i alla delar i min vardag, så det är viktigt att du har en hög grad av lyhördhet utefter mina önskemål och behov. Mitt liv är fyllt utav sociala sammanhang. På dagarna arbetar jag på en Daglig verksamhet där du som assistent är med och stödjer mig. På kvällar och helger träffar jag vänner, badar och hänger gärna ute i samhället! Jag bor tillsammans med en vän som även han lever sitt liv med hjälp av sina assistenter, vilket betyder att du precis som jag måste ha förmåga att samarbeta och visa hänsyn till hur vi båda vill bli bemötta samt leva våra liv.
 
Träning är viktig för mig, och något jag tycker om. Är du en aktiv och initiativrik person så har du egenskaper som jag söker i en ny assistent. Jag kommunicerar med hjälp av bildstöd, har du erfarenhet av det så är det väldigt positivt. Du behöver vara tålmodig och vilja lära dig att kommunicera med mig. Att tala och skriva svenska obehindrat är viktigt för att vi ska förstå varandra, vilket även är viktigt när du stödjer mig i mitt kontaktnät som jag har runtomkring. Erfarenhet av PEG och autism är även det meriterande för att du ska ha förståelse för centrala delar i mitt liv.
 
Börjar du hos mig så kommer du bli en del av ett härligt gäng med engagerade och lojala personliga assistenter. Du kommer delta i regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! Du får en engagerad arbetsgivare som erbjuder en lång introduktion och stöd i yrkesrollen. 

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Tillträde i omgående. Tjänsten omfattar 65% och tider ligger fördelade mellan dagpass, kvällspass och helgspass. Det finns även möjlighet för att ta extrapass om man så önskar.

Just nu letar vi främst efter kvinnliga sökande för att komplettera gruppen.

Bambi ekonomisk förening erbjuder fast månadslön, lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning.

Se gärna mer info om Bambi som arbetsgivare på vår hemsida: www.bambi.se

Ansökan