Glad kille söker avlösare

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,
Jag är en kille som snart fyller 5 år och bor med min familj i Farsta. Förutom mamma, pappa och storebror delar vi lägenheten med två katter också. Vi söker nu en avlösare med erfarenhet av NPF-diagnoser 8 timmar per månad och det är meriterande om du har ett lågaffektivt bemötande. Då jag även har epilepsi så är det bra om du har lite kunskap om det också.

Tanken är att vi träffas två helger i månaden men då detta är nytt för oss kan det komma att förändras efter behov så du får gärna vara flexibel som person. Vi i familjen äter vegankost, som avlösare behöver du inte göra det själv men det är såklart roligt om du också gör det eller har ett intresse för det.

Mitt största intresse är tåg, jag älskar titta på fordon i rörelse även bilar. Jag är en mycket aktiv och bestämd kille som behöver få utlopp för min energi, det är därför bra om du är pigg och alert som person. Jag kan vara något impulsiv och då gäller det att ha koll. Har själv lite svårt med kommunikation men är ändå tydligt och bestämd med vad jag vill, det är därför av vikt att du har ett intresse av att lära känna mig och mina behov.

Är du avlösaren vi letar efter? Välkommen med din ansökan!


Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
 

Ansökan