Aktiv tonåring söker ledsagare

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,
Jag är en tjej på 14 år som får energi av att göra saker. Jag går på ridning, brottning, cheerleading och jag tycker om att baka, teater och sminkning.
Jag söker en ledsagare som vill följa med mig på olika aktiviteter, såsom shopping, fika, ridning och kanske även en audition ibland. Jag söker efter en som jag kan prata med och som förstår vikten av att förbereda mig i god tid och låter mig ta den tiden jag behöver. Du får gärna dela mitt intresse för djur och speciellt hästar. Vi har en katt och vi har också precis skaffat en hund.

Jag är beviljad 10 timmar ledsagarservice i månaden och tanken är att vi ses och hittar på något kul tillsammans. Det är viktigt att du tycker om att göra saker och du får gärna dela mina intressen. Som person behöver du vara mjuk och empatisk och du får gärna ha en kreativ sida.

Om du känner igen dig i annonsen, skicka in en ansökan med CV och personligt brev! 
 

Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. 
  
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan