9-årig tjej söker glad och påhittig avlösare

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Jag är en glad och busig tjej som är beviljad 12 timmar avlösarservice i månaden. Jag tycker om sång, dans, bollar och bilar i rörelse samt promenader. Jag tittar gärna på bilarna som åker förbi eller stannar gärna vid en fotbollsmatch och hejar.

Jag har lite svårt med det abstrakta och motoriken, men jag går obehindrat inomhus. Men om vi ska ut på en promenad vill jag gärna hålla dig i handen. Jag behöver rutiner och kan vara ganska envis. Jag har inget tal, men jag visar tydligt vad jag vill.

Som min avlösare behöver du vara pigg och glad och tycka om att hitta på saker. Du får gärna vara en familjeperson som vill lära känna mig och mina behov långsiktigt. Du behöver ha gott tålamod och tycka att det är roligt med alternativ kommunikation. Tanken är att vi ses en helgdag varannan helg och hittar på något roligt tillsammans.
 

Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan