Personlig assistent till kille i Sätra/Hägersten, dygnspass, 65%

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,

Jag är en kille på 27 år med flera funktionsnedsättningar bl a autism. Jag behöver hjälp med det mesta i mitt liv och har assistans dygnet runt, på natten är det sovande jour/väntetid.

Jag bor i en egen lägenhet i Sätra, men ibland hälsar jag på hos mina föräldrar i Hägersten.  

På dagarna jobbar jag på en Daglig Verksamhet och på eftermiddagarna och helgerna gillar jag att träffa vänner och ibland bara vara hemma och ta det lugnt.

På kvällar och helger har jag dubbelassistans för att kunna göra aktiviteter, laga mat och sköta hushållssysslor. 

Viktigt för mig är att du är en positiv och glad person som gillar skoj och skratt och som är engagerad och lyhörd för mina behov. Du får gärna ha ett intresse för musik och sång.

Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor! 
Bambi erbjuder lång inskolning bredvid mina erfarna assistenter.  

Tjänsten: Vikariat ca 65% t o m augusti 2021, med stora chanser till förlängning. Arbete dygnspass kl 08-08 (varav 7 tim jour), kvällar kl 15-20, helger kl 11-18.  Vi kan erbjuda upp till heltid under perioden nov 2020-jan 2021

Tillträde omgående!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Individuell lönesättning. Fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Bambi erbjuder friskvård, handledning och kompetensutveckling. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan