abla

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej! 

Jag är en kille på snart 9 år som med min familj söker en avlösare som kan hitta på något roligt med mig två kvällar i veckan. Tanken är då att vi träffas onsdagar ca 17,00-19,00 samt torsdagar ca 14,00-16,00 och du får gärna vara flexibel kring andra tider.

Vi bor på Kungsholmen och medan min mamma och bror är iväg på fotboll eller något annat gör vi gör något roligt ihop. Jag gillar spel men det kan vara bra att vi tillsammans kommer ut lite för lek i parken och kanske upptäcker andra roliga intressen. Förutom spel som Minecraft och Pokémon så gillar jag även serier, rita/måla samt skapa film med mobilen.

För mig är det viktigt att du som avlösare är engagerad och intresserad av att skapa en trygg relation till mig. Du behöver kunna ta initiativ och inspirera, då det kan vara en utmaning för mig. Om du har kunskap om autismspektrumtillstånd och ett lågaffektivt bemötande är det meriterande då jag har en NPF-diagnos, men det viktigaste är att vi trivs tillsammans.

Är du rätt person? Välkommen med din ansökan!

Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan