12 årig kille på Östermalm söker ledsagare 12 tim

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.Hej 

Jag är en glad och social 12 åring med en CP-skada samt en mild utvecklingsstörning som nu söker  en ny ledsagare som kan arbeta med mig på helgerna och någon kväll ca 12 timmar i månaden.
 
Jag är en glad och positiv kille som gillar att det händer grejer och vill ständigt utvecklas.

På helgerna gillar jag att åka och bada och hitta på andra roliga aktiviteter. Jag använder mig av rullstol samt kommunicerar med tecken som stöd.
 
Är du en lyhörd person som gillar att hitta på saker och är trygg i dig själv och skulle vilja utvecklas med mig?
 
Skulle du vilja vara den som hittar på skoj med mig är du välkommen med en ansökan.

Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

  
Lön: 
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal. 
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
 
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan