12-årig Tjej söker ledsagare på Östermalm

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Jag är en glad tjej på 12 år med autism samt intellektuell funktionsnedsättning som söker en ledsagare som vill hitta på saker med mig på helgerna.
 
Jag bor växelvis hos mina föräldrar, båda bor på Östermalm finns hund i ena hushållet så du bör inte vara allergisk.
 
Jag har en språkstörning vilket gör att det är jätteviktigt för mig att du är intresserad av att lära dig min kommunikation, jag använder mig även av bildstöld och pekdator som stöd till mitt tal.
Tydlighet och lågaffektivt bemötande är något som spelar stor roll för att få min vardag att fungera.
Jag älskar att bada, gunga och hoppa studsmatta och gillar att vara aktiv och hitta på saker.
Vi kommer hitta på olika saker under tiderna vi bokar, där kommer du behöva stötta mig båda praktiskt och socialt.
 
Jag söker dig som är positiv, glad och lugn gärna med erfarenhet av autism som gillar att vara aktiv och trygg i dig själv.
 
Är du en trygg och person som har tålamod samt ett lågaffektivt bemötande och är aktiv nog att hänga med på mina upptåg?
 
Vill du bli min nya ledsagare? Välkommen med en ansökan!

Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

  
Lön: 
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal. 
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
 
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan