MaHg08

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej! 

Jag heter Max och är 11 år. Jag tycker om att rita, spela spel, lyssna på böcker och kolla saker på internet som intresserar mig. Just nu tycker jag att arkitektur, bläckfiskar och svampar är spännande. 
Jag skulle vilja hitta på fler aktiviteter att syssla med och söker en person som kan entusiasmera mig att göra fler saker. Bland annat vore det bra att hitta på mer fysiskt inriktade aktiviteter.  
Jag har lärt mig att cykla men skulle behöva träna mer på det. 

Eftersom jag har högfungerande autism och ADD skulle jag behöva träna på socialt samspel och att aktivera mig, varför jag söker dig som är nyfiken, utåtriktad och initiativrik. 

Hoppas att du tycker det låter kul och att du skulle vilja umgås med mig cirka 12 timmar i månaden.  Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsnedsättning och möjliggöra återhämtning. 


Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan