Kommer att bli assistans OsSt

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Jag är en 7-årig kille med grav utvecklingsstörning och grav synskada som nu söker en snäll och glad avlösare som kan hitta på roliga aktiviteter med mig en till två kvällar i veckan.
16.45-20.00
  
Jag är oftast väldigt glad och lycklig, nyfiken och kramgo. Jag gillar allt med fart och rörelse: hoppa, gunga, åka rutschbana, klättra och cykla. Och jag älskar att plaska med vatten och att duscha eller bada. Jag gillar också att lyssna på musik, klappa händerna, kramas och gömma mig under en filt. Jag tror du kommer att tycka det är jättekul att hjälpa mig upptäcka världen steg för steg! 
  
Det är meriterande att ha jobbat med TBA-träning, då jag tycker det är jättekul att träna och har lärt mig mycket på det. 
  
  
Som avlösare inom Bambi förväntas man kunna ta initiativ till pedagogiska samt stimulerande aktiviteter. Avlösarservice syftar till att avlasta anhöriga kring omvårdnaden av barnet med funktionsvariation och möjliggöra återhämtning. 
  
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsvariationer. Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll.   
  
Lön: 
Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal. 
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 
  
Tillträde: 
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
  
För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan