Är du student och söker ett meningsfullt flexibelt extraarbete kvällar och helger?

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej student!
Vill du ha ett flexibelt extrajobb vid sidan om studierna som ger dig erfarenhet av att jobba med människor, och utvecklar dig som person? Ett arbete som ger dig referenser och visar på engagemang inför ditt framtida yrkesliv? 

Jobba som personlig assistent, avlösare eller ledsagare på kooperativet Bambi!
 
Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb med barn och unga vuxna som har funktionsnedsättningar. Arbete främst kvällar och helger. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket, men vi ser gärna att du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar. Du får lång introduktion och utbildning! Du får flexibelt schema som går att anpassa efter lektioner, praktik och tentaperioder. Som medarbetare på Bambi får du också handledning, kompetensutveckling och friskvårdsbidrag.

Läs mer om de olika yrkesrollerna och Bambi som arbetsgivare på www.bambi.se/jobba-hos-oss/

Välkommen med din ansökan! Vi  kallar till intervju löpande. 

Individuell lönesättning. Månadslön eller timlön. Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Vill du veta mer så går det bra att kontakta Bambi på telefon 08-704 25 59 eller via 
www.bambi.se.

Ansökan