Ledsagare till 17-årig tjej i Skarpnäck, 12 tim/mån främst helger.

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.


Hej,
 
Jag är en pigg och glad tjej på 17 år som bor i Skarpnäck  med mina föräldrar och mina syskon.
 
 
Jag söker efter en ledsagare som kan stötta mig i aktiviteter utanför hemmet och som kan vara ett stöd för mig i min självständighet,
 
Jag gillar att hitta på saker men behöver ibland lite på puttning eller att någon annat hjälper mig med initiativtagandet till aktiviteter.
Jag tycker om att rida, dansa, gå på disco, tycker även om att Bowla och simma eller ibland vara ute i naturen.
Jag har ett stort intresse för djur och tycker att det är jätte mysigt att ibland besöka olika gårdar som har djur.
 
Jag har en språkstörning  vilket gör att du behöver vara lugn och tydlig i din kommunikation, inte prata för fort eller för många ord på samma gång.
I skolan och med min familj använder jag mig av TAKK som stöd så om du kan det är det ett stort plus.
Jag har epilepsi och får anfall några gånger per månad. Jag har alltid min medicin med mig, men detta gör att jag behöver vara med en person som har uppsikt över mig hela tiden ifall jag skulle få en kramp.
Jag har även en NPF-diagnos så om du har erfarenhet eller kunskap kring det så vore det toppen då du enklare kommer förstå hur jag fungerar och när jag kan behöva lite extra stöd.
 
Jag vill gärna att du är lyhörd  och hoppas att en del av mina intressen även är intressanta för dig. Viktigt är att du är trygg i dig själv och gärna påhittig ? så att vi får kul tillsammans. 
 
Jag kommer främst vilja ha ledsagning på helgerna, men tiderna kan variera beroende på vad jag vill hitta på.
 
Hoppas jag har fångat ditt intresse!

-----------------

Som ledsagare inom Bambi stödjer man ungdomar till att delta i aktiviteter och samhällslivet. Ledsagarservice syftar till att förebygga och bryta utanförskap för unga med funktionsnedsättning samt möjliggöra för en aktiv fritid. 
  
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är ett plus om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar.  Som medarbetare på Bambi får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling och handledning då vi vill att du är trygg i din arbetsroll. 

Lön:
Individuell lönesättning. Timlön/månadslön. Kollektivavtal finns: KFO-Kommunal.
Du kommer även erbjudas introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. 

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att bli anställd som avlösare måste du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan