Extrajobb med 11-årig pojke i Enskede

Bambi ekonomisk förening är ett brukarkooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Hej!

Jag är en glad och busig kille på 11år som bor med min mamma i Enskede.
Jag har utvecklingsstörning och epilepsi.  Som personlig assistent hjälper du mig med aktiviteter, toabesök, på- och avklädning och när jag ska äta. Jag gillar musik, att bada, lägga pussel och vara ute på aktiviteter.

Jag söker en energisk, utåtriktad och initiativrik personlig assistent med gott tålamod.
Du får gärna ha erfarenhet av personer med funktionsnedsättningar och  arbetat som personlig assistent tidigare, men viktigast är att du och jag trivs tillsammans!

TVÅ TJÄNSTER
Tjänst 1
Fast schema: ca 30 tim/mån
Jämna veckor: mån och tis kl 14.30-19.00
Udda veckor: ons kl 14.30-19.00

(Passen startar på min skola som ligger i Hägersten.)

Tjänst 2
Timvikarie vid behov. Vardagar kl 14.30-19 och helger kl 09-17.


Lång inskolning och tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med Din ansökan!

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön eller fast månadslön med betalda semesterdagar.

Ansökan